ویژگی های شیر خشک نان 1سال به بالا
- دارای باکتری های طبیعی مفید و زنده که باعث افزایش ایمنی بدن کودک شما می شود.
- دارای ترکیب پروتئینی ارتقا یافته که مقدار پروتئین مورد نیاز برای رشد مطلوب کودک شما را فراهم می کند.
روش مصرف شیر خشک نان 1سال به بالا
1- تمام ظروف (شیشه شیرخوری، پستانک و سرپوش شیشه) را در آب قرار داده، به مدت 10 دقیقه بجوشانید.
2- آب آشامیدنی تمیز را جوشانده، بگذارید تا دمای حدود 40 درجه سانتی گراد (104 درجه فارنهایت) خنک شود. حدودا 2/3 مقدار لازم از آب ولرم را در شیشه شیرخوری بریزید.
3- به تعداد لازم (جدول تغذیه ای را ملاحظه نمایید.) با پیمانه داخل قوطی، پودر نان 3 را اضافه کرده، درب آن را بسته و خوب تکان دهید تا کاملا حل شود، باقیمانده آب را به شیشه اضافه کرده و دوباره تکان دهید.
4- پس از اتمام تغذیه، باقیمانده شیر را در شیشه نگه ندارید. شیشه و پستانک را بشویید.
موارد مصرف
شیرخشک مخصوص کودکان شیرخوار (از 12 ماهگی به بعد)
شرایط نگهداری
در جای خشک و خنک نگهداری نمایید.
توضیحات
انواع اصلی شیرخشک:
شیرخشک تولید شده از شیر گاو: بیشتر انواع شیرخشک موجود در بازار از شیرگاو تهیه شدهاند و اصلیترین مواد مغذی مورد نیاز کودک را دارند. تولیدکنندگان ضمن خشک کردن شیر، پروتئین این شیرها را تغییر میدهند بهطوری که دستگاه گوارش کودک بتواند آنها را به راحتی هضم کند. البته برخی کودکان به پروتئینهای شیرگاو حساسیت نشان میدهند بنابراین به نوع خاصی از شیرخشک مخصوص کودکان احتیاج دارند.
شیر خشک تهیه شده از سویا: این نوع شیرخشک برای شیرخوارانی مناسب است که به پروتئینهای حیوانی حساسیت نشان میدهند. البته اگر شیرخوار به شیرگاو یا لاکتوز هم حساسیت دارد میتواند از این نوع شیر تغذیه شود. یادآوری میشود که لاکتوز یک نوع قند است که در شیرگاو وجود دارد. با وجود این گاهی میبینیم بعضی بچههایی که به شیرگاو حساسیت دارند به شیر سویا هم آلرژی دارند.
شیرخشک با پروتئینهای تجزیه شده: این نوع شیرخشک حاوی پروتئینهای تجزیه شده است که بسته به نوع آن ممکن است کل یا بخشی از پروتئین شیر تجزیه شده باشد. شیرخوارانی که به شیر گاو و شیر سویا واکنش نشان میدهند، بهتر است از این نوع شیر تغذیه شوند. این نوع شیر خشک همچنین برای کودکانی که کاملا به انواع پروتئین حساسیت دارند هم مناسب است.
شیرخشک خاص: برخی انواع شیرخشک هم برای نوزاد نارس یا شیرخوارانی که نیازهای تغذیهای بهخصوصی دارند، تولید میشوند.
تذکر: بعد از هربار مصرف باقی مانده شیر داخل شیشه را دور بریزید. درب قوطی را بعد از هربار مصرف محکم ببندید. محتویات قوطی باز شده حداکثر تا 3 هفته قابل مصرف می باشد.
ترکیبات
عنوان | مقدار | نیاز روزانه |
انرژی | 497 کیلو کالری | N |
چربی | 23.30 گرم | N |
اسید لینولئیک | 3.20 گرم | N |
اسید الفالینولنیک | 400 میلی گرم | N |
اسید کوزاهگزانوئیک | 44 میلی گرم | N |
پروتئین | 14.9 گرم | N |
کربوهیدرات | 57 گرم | N |
مواد معدنی | 2.8 گرم | N |
سدیم | 160 میلی گرم | N |
پتاسیم | 520 میلی گرم | N |
کلرید | 340 میلی گرم | N |
کلسیم | 500 میلی گرم | N |
فسفر | 350 میلی گرم | N |
منیزیم | 46 میلی گرم | N |
منگنز | 25 میکرو گرم | N |
سلنیوم | 10.5 میکرو گرم | N |
رطوب | 2 گرم | N |
ویتامین آ | 1300 IU | N |
ویتامین د | 290 میکرو گرم | N |
ویتامین ای | 8 میکرو گرم | N |
ویتامین کا | 40 میکرو گرم | N |
ویتامین ث | 60 میلی گرم | N |
ویتامین ب 1 | 0.84 میلی گرم | N |
ویتامین ب 2 | 1.32 میلی گرم | N |
نیاسین | 3.7 میلی گرم | N |
ویتامین ب 6 | 0.4 میلی گرم | N |
اسید فولیک | 108 میکرو گرم | N |
اسید پانتوتنیک | 4.65 میلی گرم | N |
ویتامین ب 12 | 1.1 میکرو گرم | N |
بیوتین | 14.2 میکرو گرم | N |
کولین | 70 میلی گرم | N |
اینوزیتول | 36 میلی گرم | N |
آهن | 7.5 میلی گرم | N |
ید | 115 میکرو گرم | N |
مس | 0.3 میلی گرم | N |
روی | 6 میلی گرم | N |
نقد و بررسیها
هنوز بررسیای ثبت نشده است.